Kurser for par

Kurser for par

Lær at give din kæreste tantra massage.

Jeg anbefaler at man tager en dag hvor man ikke har lagt andre planer, hvor det først er kvinden og en anden dag hvor det er manden der er i fokus. Vi starter med samtale, hvor i kan fortælle om jeres ønsker og forventninger med massagen, her er ingen tabuer så i kan være åbne om alt.

I bliver derefter ført ind i tantra massagens verden med start i en lille guidet meditation hvor i bliver guidet ned i jeres krop, følelser og tanker.

 

Massagen foregår i et dejligt varmt rum med blid musik, svage dufte og masser af stearin lys. Du ligger nøgen på en bred briks med varme, hvor det eneste du skal gøre, er at slappe af, give dig hen for at modtage nydelsen fuldt ud fra mig og din partner

Det er en sensuel hel kropsmassage med varm olie.

 

Du vil blive masseret med blide nærværende berøringer. Intuitivt healende lader jeg og din kæreste vores hænder massere dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig og du vil slappe mere af, så du vil få mulighed for at opleve endnu mere velvære.

Du vil blive masseret ned over ryggen, ballerne og benene. Du vil også blive masseret på hele forsiden af kroppen: hovedet, armene, hænderne, brystkassen, maven, området omkring dine kønsorganer, dine kønsdele, lår, ben og fødder.

Tantra handler om at være til stede i nuet - i Tantra nyder og giver man sig hen i processen.

 

Din kæreste og jeg er giver, du er modtager.

Hvorfor vælge Tantra Massage?

 

Styrkelse af din/jeres seksualitet og selvaccept

Styrkelse af jeres forhold

Redskaber og inspiration til at komme dybere og tættere på hinanden

Mere energi Indre ro, afstresning Berøring er dit hjertes sprog:

Din krop vil elske dig for åbne op for din kærestes kærlighed, det er at blive masseret, og din kæreste vil elske at lære give dig den største nydelse.

Vejen til mere overskud på alle planer i hverdagen.

I vil få redskaber som i kan arbejde videre med hjemme med tantra og tantramassage.

Pris for par/undervisning kr.: 2750,-

 

 

Afsæt 3 timer inkluderer samtale, øvelser og 2 times massage for en af parterne.

 

 

Indsæt hele beløbet til:

 

Nordea Reg Nr. 2414 Konto Nr. 1212602556

Husk at påføre indbetaling med navn eller aftalt massage tidspunkt. Når beløbet er modtaget er den aftalte tid din - beløbet skal være i hænde min 2 dage forinden. Evt. restbeløb skal betales inden