For kvinder

Kan du genkende nogle af disse udfordringer, så kan jeg måske hjælpe dig


SEKSUELLE UDFORDRINGER

Dette er de mest gængse Seksuelle udfordringer som jeg møder i min klinik i Køge

  • Manglende interesse i sex.
  • Manglende nydelse under sex.
  • Følt dig ængstelig under sex.
  • Haft smerter under sex.
  • Har følt ophidselse under sex, men ikke opnået orgasme eller haft meget svært ved at få orgasme på trods af ophidselse.
  • Fået orgasme hurtigere end du ønskede.
  • Haft tør skede under sex.
  • Ikke følt dig god nok under sex

EN KVINDE PÅ 66 ÅR BESKRIVER SIT FORLØB

Jeg er en kvinde på 66 år, der, siden jeg var omkring de 40 år, ikke har dyrket sex i nævneværdig grad, hverken med en partner eller ved hjælp af mastrubation.

Også i mine unge år, havde jeg et problemfyldt sexliv på grund af mit forkvarklede og unaturlige forhold til det grundet overgreb.


Mit ønske om forandring og min søgen efter forklaringer på de mange fysiske symtomer, som jeg havde, der fortalte mig, at jeg var nød til at finde ”Medicinen”, gjorde, at jeg gik på nettet og fandt ”Bille” og hans beskrivelse af Tantra-massagen.


Det var interessant læsning.


Tidligere havde jeg fået behandlinger af akupunktør, zoneterapeut, kranio-sakral-terapeut, talt med psykolog, fået healingsmassage, udøvet Tankefelts-terapi, hvilket alt sammen kun i lettere grad linnede på mine langvarige lidelser.


Det fjernede ikke mine fibromyalergi-agtige smerter i bevæg-apparatet, min konstante træthed og dermed følelsen af udtalt energi-underskud.


Det forandrede ikke stivhed i kroppens sener og muskulatur.


Det ændrede hellerikke på min opfattelse af at være en kvinde, med et naturligt sexuelt behov.


Jeg vidste, da jeg kontaktede Tao-tantramassage, at jeg bar rundt på et utal af blokeringer.


Nogle af dem havde baggrund i sexuelle krængelser og overgreb i en meget ung alder, og som voksen.


Jeg oplevede, inden første massage, hvor meget det var mig imod, at skulle være nøgen, at en fremmed mand skulle se mig, røre mig og det måske endda på mine kønsdele.


Men mit ønske om, at få ændret på situationen, som jeg sloges med i hverdagen, overvandt disse betænkeligheder.


Efter første massage var situationen mærkbart ændret.


Der var løsnet op på en række af de områder, som tidligere nævnt.


Der var absolut intet ved massagen, hvor jeg på noget tidspunkt følte, at ”Bille” overskred mine grænser.


Det var meget intimt, men ”Bille’s” omsorg for min sårbarhed var enestående.


Ved anden massage reagerede min krop negativt. Nu vidste jeg, hvad massagen indebar, men manglede at få blokeringerne nedbrudt, psykisk.


Det var ved den sidste massage, hvor jeg oplevede den store nydelse, der er beskrevet så fint af ”Bille” her på hjemmesiden.


Det skal også med, at jeg i en periode op til massagen, havde trænet min krop i at være nøgen, havde trænet den i at føle berøringer af enhver art.


Jeg kan på det varmeste, til kvinder og måske også mænd, der befinder sig i den samme situation, som jeg, anbefale en Tantra-massage af ”Bille”.


I dag er mit syn på mig selv og min tilværelse i øvrigt, på ganske kort tid, blevet ændret radikalt.


Jeg er smertefri og har i forhold til min alder opnået optimal afspænding og smidighed i bevæg-apparatet. Mit energi-niveau er forbedret, hvilket alt sammen er fantastisk.


Når dertil lægges, at jeg har fået mod til at vise mig, som den kvinde, jeg er og er blevet bevidst om mit sexuelle behov samt oven i købet kan fortælle en partner, hvad der ”tænder” mig, må dette vel siges, at være en succes-historie af format.


Bille kan henvise til mig, for evt. spørgsmål.


H.S

Kvinde på 30 år

Hejsa


Jeg fandt Tao-tantramassage på nettet, efter at have haft lyst til tantra massage i flere år.


Jeg havde læst, at tantra massagen kunne forløse seksuelle blokeringer og efter nogle ubehagelige oplevelser, der havde sat sig så meget i mig, at jeg ikke længere kunne hengive mig til min kæreste uden intense fysiske smerter, fandt jeg endelig modet til at prøve tantra.


Det viste sig at være en rigtig god idé (og bestemt ikke grænseoverskridende, som jeg havde forventet). Ikke blot fordi det er en skøn oplevelse, men også fordi den tvang mig til at mærke min krop igen og fokusere på mine grænser.


Efter blot et par behandlinger kunne jeg igen lukke min kæreste ind og desuden fik jeg forløsning for så mange gamle følelser, at jeg må have tabt flere kilo!! - Dejlig bonus!


Bille har mine bedste anbefalinger. Han er varm, professionel og rigtig godt selskab... Tusind, tusind tak!!


  Mig :-)