Handicappet og tantramassage


Handicap og Tao tantramassage


Jeg har flere klienter som har et handicap, eller er hæmmet på en eller anden måde, og som gør at det kan kræve lidt mere planlægning inden massagen.


Som handicappet uanset størelse, om det er fyrsisk eller psykisk, så følger der ofte nogle praktiske udfordringer med som skal løses før massagen, derfor vil det altid være en god ide at vi snakker sammen over telefonen inden dit besøg, om hvilke praktiske ting der skal være på plads for at du kan få det optimale ud af dit besøg hos mig.


Mange vælger at få massagen hjemme, fordi at der er hjemmet allerede indrettet praktisk efter det, jeg mener dog at hvis det er muligt, skal man komme ud hjemmefra, og få massagen i andre omgivelser end sine egne.

Mange vil helst ikke være til besvær og stille for mange krav... jeg elsker en god udfordring, og ser det overhoved ikke som et problem at vi skal finde en løsning sammen,- så hold dig ikke tilbage af den grund.


I Tureby kan du køre og parkere lige ude foran døren, uanset hvilken størelse bil/bus du kommer med, der er et alm str. dør trin som man skal over, eller har jeg lavet en rampe hvis man har behov for dette, og der er et venterum med bla WIFI hvis man har en hjælper/ledsager med.


I forhold til massagen er det muligt at få massagen på briks eller på en madras på gulvet, skal man støttes af mange puder vil en madras med mere plads end på briksen, være det bedste sted at få massagen.


Selve massagen udføres på præcis samme måde som alle andre, som du kan læse mere om her på siden.


Ser frem til at give dig en god oplevelse.