Hvad er tantra


Hvad er tao og tantra ?


Tao-tantra massage er en lille del af den mere omfattende tantriske kunst som stammer fra bla Indien og Kina. Andre grene omfatter bla. yoga, meditation, vejrtrækning, og selvfølgelig tantriske Sex som mange har hørt om.


For mit vedkommende mener jeg at man kan man bruge tantramassage inden for flere områder, som behandling, intim massage, eller som en spirituel massage.


Her i Danmark er den tantriske massage et relativt nyt fænomen, som desværre endnu er tabu belagt blandt mange dansker, men heldigvis har der været en del programmer i fjernsyn og radio som sætter fokus på hvor fantastisk tantramassage kan være, og hjælpe mange mennesker, og bla. intet har med Tantrasex at gøre, som mange desværre fejlagtigt tror.


Det er ganske få som kalder sig uddannet tantra massøre da det ikke findes mange steder i Danmark man kan uddanne sig, ofte er det massøre som uddanner andre massøre herhjemme, alligevel er der kommet et bum i tantramassøre på specielt dating o.lign sider.


Det er også svært at definere hvad tantra massage er, da der ikke findes reelle standarder, og hver massør udføre massagen på sin helt egen måde.

Derfor kan du heller aldrig helt være sikker på hvad du får, når du hører ordet "tantriske Massage" Ofte er det brugt som en "type massage" for en simpel sensuel eller seksuel massage.

Hos eks. escort fyre på nettet eller mange thai-massage steder i Kbh tilbyder de også tantra massage, dog har det ofte intet med tantra at gøre, så alt i alt kan det være svært at finde en tantrisk massør.


Et af de primære formål med Tantrisk massage er at vække Kundalini som er en gammel ur kraft. Kundalini er en meget kraftig, intens og healende form af energi, der for de fleste mennesker ligger sovende ved foden af rygsøjlen over korsbenet.

Man kan via yoga eller yoni massage vække denne kraftfulde energi

Når den er vækket, vil Kundalini stige fra sit hvilested under korsbenet og gå op i rygsøjlen, energigivende og healing, i sidste ende igen cirkulerer i hele kroppen.


Kundalini er kendt for at indgyde en enorm mængde energi og har en utrolig evne til at helbrede lidelser, det kan være fysisk, følelsesmæssigt eller spirituelt.


Grunden til, at den tantriske kunst har opnået en sådan popularitet i vores kultur for nylig skyldes en af de mere behagelige side påvirker.Når Kundalini vækkes, eller trukket ud, men også vækker den seksuelle energi i kroppen.Den Kundalini er forskellig, og adskiller sig fra den seksuelle energi, men de to er forbundet & sammen.Så når Kundalini er vågnet og trækkes ud af dvale, så også er den seksuelle energi i kroppen.Sammen med Kundalini er det kanaliseret og rundt i hele kroppen.Selvfølgelig kan det være meget behagelig, men det er vigtigt at huske på, at dette kun er en bivirkning, sekundært til den helbredende kraft af Kundalini.


Yoni massage er en vigtig del af tantra massagen, da store dele af energien kommer fra området omkring yoni.


Yoni massage er en meget intim behandlingsform, hvor du er modtager og jeg er giver.


For mange vil det første besøg være enorm grænseoverskridende, hvilket er ganske normalt, og derfor er man også meget velkommen til at ringe og skrive indtil man føler sig tryg ved det som skal ske under en tantra massage.


Det også vigtigt at man finder en massør hvor man har tillid, og at behandlingen foregår i trygge omgivelser.


Mange kvinder har spændinger og blokeringer i underlivet, en del uden at vide det selv.


Rigtig mange kvinder er vant til at hvis en mand rører ved deres yoni, så er det fordi det skal føre til sex,  Yoni massagen er en chance for at komme ud over det pres som mange kvinder føler i forbindelse med sex.

Oplev nydelsen ved at blive rørt ved på en behagelig måde uden at der forventes noget til gengæld.


Udover nydelsen er der også andre ting som yoni massagen er godt for:


Kan løsner op for følelsesmæssige blokeringer og spændinger.

Kan fjerne smerter ved samleje.

Færre menstruationssmerter

Øget produktion af fugtighed ved ophidselse.

Lære sin krop bedre at kende.

Kraftigere orgasmer og lettere ved at opnå dem.

Øget følsomhed i yonien.


Alt dette kan opnås ved yoni massage, dog skal det siges at det hele ikke må forventes af én behandling, men kan kræve flere behandlinger.


Det er vigtigt du tager dig tid til at ligge lidt efter massagen og lytte efter hvordan din krop har oplevet massagen, også dagene efter kan der komme en reaktion på massagen.