Min Massage


Tantramassage til kvinder 


Denne beskrivelse er for at du som ny gæst, har en ide om hvordan det kommer til at foregå hos mig.


Når du kommer til klinikken i Køge vil du blive budt velkommen og tilbyde dig på en snak omkring hvorfor du har valgt en tantramassage, samt hvilken forventniger du har til massagen, for at finde ud af hvad jeg bedst kan gøre for lige præcis at du, skal gå hjem med en god oplevelse.

 

Derefter vil jeginvitere dig ind der hvor massagen skal foregå, enten det på briks eller madras.

Der vil være klart med varme i briksen, levende lys og stille musik, så det er hyggelige rammer du bliver modtaget i.

Jeg vil bede dig om at klæde dig og lægge dig nøgen op på briksen på maven med et lagen over dig, imens jeg laver nogle varme klude.

 

Jeg starter med at varme din krop op med varme klude, og smøre dig ind i varm mandelolie på hele kroppen.

Derefter masserer jeg dig med blide og nærværende berøringer i ca. 1,5 time.

Jeg lader mine hænder massere dig med flad hånd, dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig og slapper af, så du oplever endnu mere velvære.

Jeg massere typisk uden handsker for at have en bedre kontakt og føling med dig, men ønsker du at jeg bruger handsker skal du blot oplyse det inden start.

Jeg holder altid høj hygiejne med mine hænder.


Du vil først blive masseret bagpå op ad benene, ballerne, området omkring yoni, ryggen, armene, hænder og nakken, derefter vil jeg bede dig om at vende dig om.


Jeg tilbyder dig at få sovemaske på, da det forstærker massagen at den ene sans væk, men også fordi erfaringen viser, at nydelsen af massagen er større når man er "gemt" væk, og ikke skal forholde sig til massøren.

Du vil derefter også blive masseret på hele forsiden af kroppen: brystet, maven, området omkring dine kønsdele, og benene.

 

Når vi er færdig med med kroppen vil jeg spørge om jeg skal forsætte med yoni massagen .

Jeg spørger altid om der ønskes yoni massage når man bestiller en tantra massage, men spørger også igen under massagen, inden jeg går igang, om du ønsker jeg skal forsætte.

 

Det er vigtigt for at få vækket den seksuelle energi under massagen, og derfor at modtageren trækker vejret dybt og rigtigt under hele massagen.

Specielt yoni massagen er vejrtrækningen en vigtig del.

Derfor vil jeg også under massagen massere dine chakre, bla ved at  holde på mave og bryst imens jeg masserer yonien, for at få energien til at flyde, samt hjælpe dig til at trække vejret helt ned i maven.

 

Ved yoni massagen skal du fortsat ligge på ryggen.

Jeg starter med at massere med varm mandelolie omkring skambenet og de muskler som sidder omkring yonien.   

Derefter masserer jeg først de ydre og de indre skamlæber, med bløde strøg og klem. Derefter bliver området omkring klitorishalsen og klitorissen masseret med lette  tryk. Det er vigtigt, at du ikke holder dig tilbage og lukker af for energierne ved at holde vejret eller spænde i kroppen.

Ved den indre massage stikker jeg blidt en finger op hvis yonien er klar, og massere skedevæggene og musklerne rundt i urets retning med lette tryk.

Massere også omkring A og G punktet som ligger øverst under skambenet.

Det er ganske normalt, at man kan blive ophidset og det gør intet, da musklerne i yoni vil blive større og mere modtaglige for massagen,samt energien for lov til at flyde.

 

Alle kvinder er forskellige uden på yoni, men også inden i yoni, det kan være store eller små skamlæber, om du har født eller ikke født, om du  har en stor eller en lille yoni osv. Derfor kan behandlingenerne og stillingerne være en smule forskellige og vil blive udført efter hvert enkelte persons lyst og behov.

 

Tantramassage er en meget intuitiv massage, og jeg vurdere udfra vores samtale indenmassagen, måden jeg læser dig, om du f.eks ligger helt stille eller om du er "med", dit åndræt, pulsen, og andre signaler hvor praktisk eller intim massagen er, derfor er det også vigtig at du kan sige nej i tilfældet at jeg har tolket forkert.

Fordi det er en intuitvi massage, kan den være forskellig fra gang til gang.


Massagen er altid tilpasset modtageren, derfor kan man ikke samligne med andres massager enten her, eller hos andre massøre.

Normalt er man modtagere og massøren bestemmer selv hvad han/hun ønsker at give af sig selv til en modtagere


men man kan altid komme med ønsker til sin massage, og jeg vil altid lytte til de ønsker


Nogle ønsker massage på en madras, andre på en briks, jeg massere som udgangspunkt altid på briks første gang folk besøger mig

Nogle ønsker massøren er påklædt, andre ønsker at være ligesindet

Nogle ønsker yoni massage, og andre gør ikke

Nogle bliver ophidset af yoni massagen, nogle gør ikke.

Nogle kommer af yoni massagen, andre gør ikke.

Nogle græder, skriger, stønner, eller råber, andre gør ikke


 

Mange har svært ved at ligge passiv og nyde, og er en svær øvelse for mange, derfor er det heller ikke unaturligt at folk ligger uroligt på briksen, har lyst til at holde fast og mærke en anden, og det er ok med mig.

Overskrides mine grænser vil jeg gøre opmærksom på det på en diskret måde så det ikke bliver pinligt hverken for dig eller mig.

 

Der er intet som er normalt eller unormalt, da vi alle er forskellige og derfor har forskellige ønsker, behov og grænser.

Derfor er det også vigtigt, at jeg er afklaret med hvor dine grænser er, så du kan modtage og nyde massagen 100 %

 

Du kan på alle tidspunkter under massagen sige stop, og jeg vil øjeblikkeligt afslutte massagen uden at stille nogle spørgsmål ved din beslutning.

 

Hele massagen bliver udført i fuld overensstemmelse med dig - dine ønsker og grænser... Tantra er en meget intim, fin og kærlig massage, oplev og nyd den.


Har du et handicap eller lign. som gør at det kræves nogle praktiske ting, så finder vi også en løsning på det,- læs evt mere her


De kærligste hilsner