Intro til tantra

Intro til tantramassage


Her får du muligheden for at hoppe fra skamlen inden du hopper ud fra 5 meter vippen, så du føler dig 100 % tryg ved massagen,

 

Man plejer at sige at man får ca 60-70 % ud af det den første gang, fordi man har tanker omkring hvad der nu skal ske, hvem er massøren, hvordan forgår det osv.

Alle de ting er på plads når man kommer igen, og man kan derfor være 100 % tilstede i den efterfølgende massage.

 

Mange ved ikke rigtig hvad en tantramassage er før man har prøvet det,dels fordi der er rigtig mange forskellige beskrivelser på nettet efter det er blevet ok at få tantramassage, men også fordi mange holde sig tilbage fordi det være en enormt grænseflyttende ting at gøre fordi man er helt nøgen foran en fremmed person, samt har mulighed for at få masseret steder man normalt ikke får masseret i vores kultur.

Derfor tilbyder vi en intro til tantramassage, som er en kortere og mindre intim massage, end den normale tantramassage.


Det som jeg oftest møder som massør, som er den største udfordring når en kvinde ønsker at få en tantramassage for første gang, så er det typisk det med at være nøgen foran, og blive berørt af en fremmed mand.

Dem som har denne udfordring, vil en intromassage være rigtig god, da man her selv bestemmer hvor intim og praktisk massagen skal være, så det hele kommer til at foregå som du ønsker at modtage, og ikke det som man måske ellers vil have modtaget massagen.


Man får her her rig mulighed for at hilse på massøren, se stedet, samt få svar på alle sine spørgsmål, og få en smag på hvad en tantramassage er.

Ved en intromassage vil det kun  være enten din forside eller bagside som bliver masseret, og hvor du sætter grænsen for hvor intim eller praktisk den skal være i forsamtalen.

Der vil typsik ikke være yonimassage i intromassagen, da tiden til dette er begrænset.Inden du kommer er du også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.