Kurser for par

Kurser for par


Lær at give din kæreste eller partner en dejlig massage.


Det kan enten være en dejlig kæreste massage som er sat sammen at teknikker fra både sport, wellnes og tantramassagen, eller man kan lære at lave en tantramassage på sin kvinde.


Der findes flere studier, der fortæller hvor vigtigt berøring er for os mennesker. Berøring er omsorg, kærlighed og nærvær, og ved den langsomme blide berøring af huden, som massage er, frigøres bla hormonet Oxytocin, hvilket virker angstdæmpende, og derved fremkalder en følelse af velbehag og skaber grundlæggende tillid og tilknytning til ens partner.


At massere sin partner kræver ikke en massøruddannelse, det kræver blot, at man har lysten til at gøre noget dejligt for sin partner.


På kurset lægger vi vægt på, at der ingen rigtig eller forkert måde at massere sin partner på, I vil lære forskellige nemme massage teknikker, og vi vil gennemgå lidt generel teori, men hovedvægten vil være på at prøve af på hinanden, så I kommer ud fra kurset med en viden om, hvad der lige præcis fungerer for jer, og med ideer til, hvordan massage kan integreres i hverdagen, så det ikke altid kræver to timer og et hav af lys og dufte.


Kurset vil foregå i hyggelige og rolige omgivelser, og vil maks være på hold af 3 par.


 


 


Indhold af 1 dags kursus på hold


( lørdage 9-16 )Programmet:


Intro til kursus og undervisere.

Meditation og afspænding- teori og praksis

( Giver ro i sindet )

Massage- teori og praksis

( omsorg, afspænding af kroppen, tilknytning til partner )


Prisen er 900,- pr person.


Kan også laves for individuele par så det kun bliver Jer 2 alene, spørg for mere info

Lær at give din kvinde en tantramassage

 

 

Jeg anbefaler at man tager en dag hvor man ikke har lagt andre planer, hvor det først er kvinden og en anden dag hvor det er manden der er i fokus. Vi starter med samtale, hvor i kan fortælle om jeres ønsker og forventninger med massagen, her er ingen tabuer så i kan være åbne om alt.

I bliver derefter ført ind i tantra massagens verden med start i en lille guidet meditation hvor i bliver guidet ned i jeres krop, følelser og tanker.


Massagen foregår i et dejligt varmt rum med blid musik, svage dufte og masser af stearin lys. Du ligger nøgen på en bred briks med varme, hvor det eneste du skal gøre, er at slappe af, give dig hen for at modtage nydelsen fuldt ud fra mig og din partner

Det er en sensuel hel kropsmassage med varm olie.


Du vil blive masseret med blide nærværende berøringer. Intuitivt healende lader jeg og din kæreste vores hænder massere dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig og du vil slappe mere af, så du vil få mulighed for at opleve endnu mere velvære.

Du vil blive masseret ned over ryggen, ballerne og benene. Du vil også blive masseret på hele forsiden af kroppen: hovedet, armene, hænderne, brystkassen, maven, området omkring dine kønsorganer, dine kønsdele, lår, ben og fødder.

Tantra handler om at være til stede i nuet - i Tantra nyder og giver man sig hen i processen.


Din kæreste og jeg er giver, du er modtager.

 

Hvorfor vælge Tantra Massage?


Styrkelse af din/jeres seksualitet og selvaccept

Styrkelse af jeres forhold

Redskaber og inspiration til at komme dybere og tættere på hinanden

Mere energi Indre ro, afstresning Berøring er dit hjertes sprog:

Din krop vil elske dig for åbne op for din kærestes kærlighed, det er at blive masseret, og din kæreste vil elske at lære give dig den største nydelse.

Vejen til mere overskud på alle planer i hverdagen.

I vil få redskaber som i kan arbejde videre med hjemme med tantra og tantramassage.

 

Pris for par/undervisning kr.: 2500,-Afsæt 4 timer inkluderer samtale, øvelser og 2 times massage for en af parterne.