Profil


Hvem står bag taotantramassage ?


Mit navn er Bille og jeg er en mand på 47 år,som har drevet Tao,-tantramassage de sidste 12 år.

Navnet opstod da jeg på det tidspunkt i livet var meget inspireret af taoismen, tantra,- Har dog ikke ikke taget min uddannelse som taotantramassør hos Niels Dencker, som de fleste kender for at havde udbredt tao og tantra i Danmark de sidste 15 år måske mere.

I dag 10 år senere er navnet lidt misvissende, da jeg er uddannet tantramassør, ikke taomassør og er mere tilhængere af den buddiske tantra i dag end taoismen. 


Tantramassage er for mig ren mediation, samt et fantastisk rum at være i sammen med et andet menneske, det at man ikke har mødt en person før og stadigvæk kan mærke kærlighed, omsorg, enegi og nærvær, gør det til en fantastisk gave at få lov til at tilbyde tantramassage til andre.

 

Ud over massagen er jeg uddannet  Reikimester. Reiki har givet mig styrke og hjælp til at udvikle mig og finde min egen vej og har tvunget mig til at acceptere, at der findes mere mellem himmel og jord, end hvad øjet lige ser. Det har været en rejse i mig selv, siden jeg begyndte at modtage og praktisere reiki healing. Gennem Reikien har jeg også fået lov til at snuse til den alternative verden. Jeg kan stærkt anbefale reiki, til alle der ønsker ny energi tilført, og som er parat til selvudvikling på flere niveauer.

 

Ved siden af massagen er jeg hypnoterapeut.

Hypnosen blev jeg fascineret af i det, øjeblik jeg fandt ud af, hvad man kunne udrette med det, og jeg meldte mig straks til uddannelsen hos Jacob Stracotta, der er en af Danmarks mest anerkendte hypnotisører, da jeg stødte på den i 2008. Efter uddannelsen hos Jacob har jeg uddannet mig videre inden for Bla regrationsterapi for at få flere værktøjere at arbejde med.

Med hypnoterapi er det muligt at arbejde direkte og effektivt med de problematikker, som man bærer rundt på, specielt i min orgasme terapi bruger jeg hypnoterapien.

Det er facinerende at se, at med ganske få behandlinger kan man ændre eller fjerne  adfærdsmønstre, der begrænser en person.


 

Med min faglige baggrund som massør, Coach og hypnoterapeut har jeg nogle rigtig gode værktøjer, til at løse de opgaver jeg bliver stillet. Jeg er i konstant faglig og personlig udvikling ud fra de erfaringer jeg oplever som behandler, de samtaler disse måtte medføre samt via min sparring i mit professionelle netværk. Det er en lang og lærerig proces at være behandler, og vil man som jeg hjælpe mennesker og være en kompetent behandler bliver man aldrig nogensinde færdig med at uddanne sig.

 

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret på min webside er du altid velkommen til at ringe eller maile inden du booker en behandling.