Orgasme


Orgasme terapi for kvinder


64 % af kvinder i Danmark kan ikke få orgasme under sex, skal man bare acceptere de tal, eller kan man gøre noget ved det?


Som tantramassør og hypnoterapeut møder  jeg  hver dag kvinder, som ikke kan opnå  orgasme under samleje men kan, når de onanere selv.


En typisk klient kommer til tantra massage eller behandling først gang, fordi hun har smerter ved samleje, skal lære at mærke sig selv og sin sexualitet igen efter en frivillig eller ufrivillig pause, eller vil lære sin krop bedre at kende. I den snak vi har før og efter behandlingen, dukker der ofte nogle ting op, der gør, at vi aftaler et egentligt forløb, der enten består af massage, hypnose eller en kombination af de to ting.


Med massagen kan vi gå ind og arbejde direkte her og nu på kropsniveau og lære kroppen at slappe af og give efter i trygge rammer, og få en øget kropsbevidsthed, med hypnosen kan vi gå et skridt dybere og arbejde med grunden til, at man ikke kan opnå orgasme under samlejet. Min erfaring er, at den manglende orgasme ofte har det at gøre med forventningspres og præstationsangst, sjældnere kan det være et overgreb, som ligger bag, og ganske få gange er det noget fysiologisk.


Men hvad er hypnose, og hvordan skal det kunne hjælpe?


Hypnose er en afslappet proces hvor man er vågen, hvor sindet er i en trance tilstand udløst af øget koncentration og fokus. Når vi er i den trancetilstand, overtager underbevidstheden, hvor bl.a. vores over- jeg, der altid passer på os, befinder sig. I denne tilstand er vi omkring 3-400 % mere fokuseret, end vi er ved normalt bevidsthed, og alle vores sanser er i gang. Faktisk er vi ofte i hypnotisk trance, for eksempel når vi ser fjernsyn, når man høre en sang og ryger tilbage til de minder, man har omkring den eller når vi kører til og fra job og bagefter ikke kan huske, hvordan man er kommet dertil. Normalt kalder vi denne tilstand at "falde i staver”, og grunden til, at vi fx ikke kører galt med bilen, er netop, at vi er 3-400 % mere fokuseret en ved normal bevidsthed.


Men i fjernsynets hypnoseshows kan folk ikke huske, hvad de gør?


Mange tror, at hypnose kan man få folk til at gøre alt muligt, de ikke vil, lige som man ser i fjernsynet lørdag aften. Det kunne ikke være mindre sandt, og desværre giver underholdningsprogrammer et meget skævt billede af virkeligheden. Fakta er, at man kun kan få folk til at gøre de,t de selv vil og ønsker, dvs. man ikke kan få folk til at holde op med at ryge, hvis de ikke ønsker det, eller få folk til at tro de kan synge på kinesisk, hvis de ikke ønsker det,- husk på, at man er 3-400 % mere fokuseret og vågen og i fuld kontrol over, det som sker, og sker der noget, men ikke selv giver tilladelse til, så ryger man straks ud af hypnosen igen.


Det er dermed vigtigt at slå fast, at man ikke kan gøre noget i hypnose, som man ikke vil gøre!


Men hvordan kan hypnose hjælpe med at få orgasme under samleje?


I hypnosen kan man arbejde med årsagen til at kroppen ikke giver lov til orgasme under samleje. Det gøres bla. via regression, som handler om at identificere de følelser, der er forbundet med situationen, finde og arbejde med begyndelsespunktet for disse følelser, og derefter ligge et anker, der kan komme til udløsning ved f.eks samleje.


Selve behandlingen vil indfatte både massage og hypnoterapi samt hjemmeøvelser, og vil vare maks  4 gange  x  2 timer sessioner inden for ca 8 uger. 

2 sessioner kan evt. slås sammen på samme dag.


90 % opnår orgasme med en partner efterfølgende.


Pris 3000,- ( evt over  2 rater ved 1. og 3. session  )Ønsker man ikke at køre forløbet til ende efter start, eller går der mere end 8 uger  fra start og andet ikke er aftalt, betales den normale pris på den massage og hypnoterapi man har fået.

En kliente beretter:Jeg er en kvinde på 66 år, der, siden jeg var omkring de 40 år, ikke har dyrket sex i nævneværdig grad, hverken med en partner eller ved hjælp af mastrubation.

Også i mine unge år, havde jeg et problemfyldt sexliv på grund af mit forkvarklede og unaturlige forhold til det grundet overgreb.


Mit ønske om forandring og min søgen efter forklaringer på de mange fysiske symtomer, som jeg havde, der fortalte mig, at jeg var nød til at finde ”Medicinen”, gjorde, at jeg gik på nettet og fandt ”Bille” og hans beskrivelse af Tantra-massagen.


Det var interessant læsning.


Tidligere havde jeg fået behandlinger af akupunktør, zoneterapeut, kranio-sakral-terapeut, talt med psykolog, fået healingsmassage, udøvet Tankefelts-terapi, hvilket alt sammen kun i lettere grad linnede på mine langvarige lidelser.


Det fjernede ikke mine fibromyalergi-agtige smerter i bevæg-apparatet, min konstante træthed og dermed følelsen af udtalt energi-underskud.


Det forandrede ikke stivhed i kroppens sener og muskulatur.


Det ændrede hellerikke på min opfattelse af at være en kvinde, med et naturligt sexuelt behov.


Jeg vidste, da jeg kontaktede ”Bille”, at jeg bar rundt på et utal af blokeringer.


Nogle af dem havde baggrund i sexuelle krængelser og overgreb i en meget ung alder, og som voksen.


Jeg oplevede, inden første massage, hvor meget det var mig imod, at skulle være nøgen, at en fremmed mand skulle se mig, røre mig og det måske endda på mine kønsdele.


Men mit ønske om, at få ændret på situationen, som jeg sloges med i hverdagen, overvandt disse betænkeligheder.


Efter første massage var situationen mærkbart ændret.


Der var løsnet op på en række af de områder, som tidligere nævnt.


Der var absolut intet ved massagen, hvor jeg på noget tidspunkt følte, at ”Bille” overskred mine grænser.


Det var meget intimt, men ”Bille’s” omsorg for min sårbarhed var enestående.


Ved anden massage reagerede min krop negativt. Nu vidste jeg, hvad massagen indebar, men manglede at få blokeringerne nedbrudt, psykisk.


Det var ved den sidste massage, hvor jeg oplevede den store nydelse, der er beskrevet så fint af ”Bille” her på hjemmesiden.


Det skal også med, at jeg i en periode op til massagen, havde trænet min krop i at være nøgen, havde trænet den i at føle berøringer af enhver art.


Jeg kan på det varmeste, til kvinder og måske også mænd, der befinder sig i den samme situation, som jeg, anbefale en Tantra-massage af ”Bille”.


I dag er mit syn på mig selv og min tilværelse i øvrigt, på ganske kort tid, blevet ændret radikalt.


Jeg er smertefri og har i forhold til min alder opnået optimal afspænding og smidighed i bevæg-apparatet. Mit energi-niveau er forbedret, hvilket alt sammen er fantastisk.


Når dertil lægges, at jeg har fået mod til at vise mig, som den kvinde, jeg er og er blevet bevidst om mit sexuelle behov samt oven i købet kan fortælle en partner, hvad der ”tænder” mig, må dette vel siges, at være en succes-historie af format.


”Bille” kan henvise til mig, for evt. spørgsmål.


H.S