Orgasme terapi


Orgasme terapi, er til de kvinder som ikke kan opnå at få orgasme alen eller sammen med en partner.


64 % af kvinder i Danmark kan ikke få orgasme under sex, skal man bare acceptere de tal, eller kan man gøre noget ved det?Man kan ændre det.


Som tantramassør og hypnoterapeut møder  jeg  hver dag kvinder, som ikke kan opnå  orgasme under samleje men kan, når de onanere selv.


En typisk klient kommer til tantra massage eller behandling først gang, fordi hun har smerter ved samleje, skal lære at mærke sig selv og sin sexualitet igen efter en frivillig eller ufrivillig pause, eller vil lære sin krop bedre at kende. I den snak vi har før og efter behandlingen, dukker der ofte nogle ting op, der gør, at vi aftaler et egentligt forløb, der enten består af massage, hypnose eller en kombination af de to ting.


Med massagen kan vi gå ind og arbejde direkte her og nu på kropsniveau og lære kroppen at slappe af og give efter i trygge rammer, og få en øget kropsbevidsthed, med hypnosen kan vi gå et skridt dybere og arbejde med grunden til, at man ikke kan opnå orgasme under samlejet. Min erfaring er, at den manglende orgasme ofte har det at gøre med forventningspres og præstationsangst, sjældnere kan det være et overgreb, som ligger bag, og ganske få gange er det noget fysiologisk.


Men hvad er hypnose, og hvordan skal det kunne hjælpe?


Hypnose er en afslappet proces hvor man er vågen, hvor sindet er i en trance tilstand udløst af øget koncentration og fokus. Når vi er i den trancetilstand, overtager underbevidstheden, hvor bl.a. vores over- jeg, der altid passer på os, befinder sig. I denne tilstand er vi omkring 3-400 % mere fokuseret, end vi er ved normalt bevidsthed, og alle vores sanser er i gang. Faktisk er vi ofte i hypnotisk trance, for eksempel når vi ser fjernsyn, når man høre en sang og ryger tilbage til de minder, man har omkring den eller når vi kører til og fra job og bagefter ikke kan huske, hvordan man er kommet dertil. Normalt kalder vi denne tilstand at "falde i staver”, og grunden til, at vi fx ikke kører galt med bilen, er netop, at vi er 3-400 % mere fokuseret en ved normal bevidsthed.


Men i fjernsynets hypnoseshows kan folk ikke huske, hvad de gør?


Mange tror, at hypnose kan man få folk til at gøre alt muligt, de ikke vil, lige som man ser i fjernsynet lørdag aften. Det kunne ikke være mindre sandt, og desværre giver underholdningsprogrammer et meget skævt billede af virkeligheden. Fakta er, at man kun kan få folk til at gøre de,t de selv vil og ønsker, dvs. man ikke kan få folk til at holde op med at ryge, hvis de ikke ønsker det, eller få folk til at tro de kan synge på kinesisk, hvis de ikke ønsker det,- husk på, at man er 3-400 % mere fokuseret og vågen og i fuld kontrol over, det som sker, og sker der noget, men ikke selv giver tilladelse til, så ryger man straks ud af hypnosen igen.


Det er dermed vigtigt at slå fast, at man ikke kan gøre noget i hypnose, som man ikke vil gøre!


Men hvordan kan hypnose hjælpe med at få orgasme under samleje?


I hypnosen kan man arbejde med årsagen til at kroppen ikke giver lov til orgasme under samleje. Det gøres bla. via regression, som handler om at identificere de følelser, der er forbundet med situationen, finde og arbejde med begyndelsespunktet for disse følelser, og derefter ligge et anker, der kan komme til udløsning ved f.eks samleje.


Selve behandlingen vil indfatte både massage og hypnoterapi samt hjemmeøvelser, og vil vare maks  4 gange  x  2 timer sessioner inden for ca 8 uger. 


2 sessioner kan evt. slås sammen på samme dag.


90 % opnår orgasme med en partner efterfølgende.


Pris 3500,- ( evt over  2 rater ved 1. og 3. session  )Ønsker man ikke at køre forløbet til ende efter start, eller går der mere end 8 uger  fra start og andet ikke er aftalt, betales den normale pris på den massage og hypnoterapi man har modtaget.