Massage hjemme

Massage hjemme hos dig selv


Ville det ikke være rart at hvis man fra morgenstunden havde besluttet at det skulle være en dejlig dag med med selvforkælelse senere på dagen.


Hvis man vidste at efter arbejdet eller i løbet af dagen, så skulle man hjem og måske have noget lækkert at spise som man havde købt ind til dagen før, tage et dejlig langt varmt bad med sine ynglings produkter, imens tonerne af ynglings musikken får humøret endnu længere op.


Efter badet tager du dit mest afslappet tøj på så du føler dig lækker og afslappet, imens du nyder et glad vin, en kop the eller hvad som gør dig godt.


Inden har du også gjort rummet klar hvor du skal forkæles i 2 timer med dejlig massage, du har gjort rummet klar på den måde du ønsker det skal være, varmt og hyggeligt.


Du er nu klar til at jeg kommer og massere dig, du har læst andres ord på min hjemmeside, og ved at jeg vil forkælet hver eneste muskel, celle og stykke bar hud på din krop, med lange varme strøg, langsom smøre dig ind i lun mandel-olie, som får din krop til at smelte af nydelse og afslapning.


Tiden flyver afsted og massagen er tilpasset dig og dine forventninger som vi har snakket om inden jeg kom, så du skal overhoved ikke forholde dig til andet end at nyde og blot tage imod det som jeg giver.


Efter massagen kan du vælge at snakke med mig, eller blot ligge og nyde og være i det, imens jeg stille rydder mine ting op og siger farvel, imens du blot kan være og nyde en helt fantatisk aften, hvor du har gjort noget skønt for dig selv.


Bestil en tid til massagen hjemme hos dig for kun  1750 kr på sjælland, maks 50 km fra klinikken ellers tillægges kørsels gebyr.


Jeg køre både aften og weekend efter aftale.