Smerter i underlivet

Smerter i underlivet.


Underlivssmerter hos kvinder er hyppige, og langt de fleste kvinder vil på et tidspunkt i livet opleve at have smerter i underlivet. For nogen er smerterne forbigående og let forklareligt, og for andre kvinder udvikler det sig, bliver mere vedvarende og har stor indflydelse på dagligdagen.

Der kan være mange årsager til, at man får smerter i underlivet, og det er meget individuelt hvordan smerterne opleves.

Den spiral kan brydes.

Strækøvelser og massage, som ved andre muskelgrupper kan være en del af løsningerne.


Musklerne i underlivet er mange og store på kvinder i forhold til muskelmassen på mænd, da kvindernes musklatur er bygget til at kunne føde børn.


Derfor kan man ved yoni massagen massere musklerne omkring og inde i yoni med stor effekt mod muskelspæninger og smerter.
Det burde ikke være anderledes end at have muskelsmerter i nakken pga spændinger, og få nakken masseret hos en massør, hvilket også er grunden til at mange klienter er henvist af gynækologer.


Muskelsmerter pga spændinger som skyldes stress eller andet udefra komemnde pres, kan sagtens afhjælpes her og nu med et par behandlinerg, men hvis det ikke blot skal være symtombehandling, kan individuel samtaleterapi også være en del af behandlingen.

Mange kvinder kommer til tantramassage pga smerter i underlivet, og flere har ytret ønske om blot at få yoni massagen mod spændinger.

Derfor vil jeg efter at man har prøvet en tantramassage eller intro til tantra hos mig, tilbyde en times yoni-massage, til samme pris som en alm sport eller wellnes massage til kun 450 kr.

Grunden til at man skal have prøvet en massage først hos mig, er at en yoni massage er en intim oplevelse hvor man både skal kunne slappe af, og føle sig i trygge hænder.

Hvad skyldes smerter i underlivet?


Den hyppigste årsag til kroniske underlivssmerter er muskelspændinger. Spændingerne kommer over tid, og opstår ofte som følger af sygdom, arvæv efter operation eller fødsel, forkert eller for meget træning eller pga. fejlbelastning grundet uhensigtsmæssig kropsholdning.


Hvis du er stresset, oplever sorg, har problemer i dit samliv eller på anden måde er psykisk belastet, kan det også give spændinger og smerter i underlivet.


Muskelspændingerne kan også komme ved samleje som en forsvarsreaktion efter et trauma eller anden uheldig oplevelse som har sat sig dybt bevidst eller ubevidst.
Og kan derfor allerede ved optakt eller under samleje med sin partner, grundet det psykiske pres fra en partner kan starte smerter og ende i en dårlig spiral.