Tantramassage


Tantramassage i Køge, er til de kvinder som ønsker at modtage en fantastisk kærlig og omsorgsfuld massage, mærke og komme ned i deres krop.


Alle massøre har deres egen måde og teknik at massere på, uanset om det er sport, wellness eller tantramassage.
Min er meget intuitiv udfra vores forsamtale, din bagrund og ønsker til massagen.

Nogle ønsker at opleve en spirituel massage, nogle er hudsulten og trænger til berøring og omsorg, og andre har nogle udfordringer og begrænsninger som de gerne vil arbejde med igennemmassage. 

For at du har en ide om hvad som kommer til at ske hvis det er din første gang, har jeg lavet denne beskrivelse.Min massage.


Når du kommer vil jeg byde dig velkommen og byde dig på en snak omkring hvorfor du har valgt en tantra massage, samt hvilken forventniger du har til massagen, for at finde ud af hvad jeg bedst kan gøre for lige præcis at du skal få en god oplevelse.

Hvis man føler at der ikke er kemi eller andet som eri vejen, er det altid ok at sige tak for snakken uden beregning.

 

Rummet vil være klar med varme i briksen, levende lys og stille musik, så det er hyggelige rammer du bliver modtaget i.
Jeg vil efter samtalen bede dig om at klæde dig og lægge dig nøgen op på briksen på maven med et lagen over dig, imens jeg laver nogle varme klude.

Som udgangspunkt har jeg shorts og t-shirt på.når der masseres på briks, er massagen på madras er det som regel kun i shorts og med brug af hele kroppen.

Min erfaring er at massage på madras er meget tæt, og jeg anbefaler at man prøver på briks første gang til man ved hvad man går ind til,  har mødt mig, og fået lavet et kemi check.
 
Jeg starter med at varme din krop op med varme klude, og smøre dig ind i varm mandelolie på hele kroppen.
Derefter masserer jeg dig med blide og nærværende berøringer i ca. 1,5 time.

Jeg lader mine hænder massere dig med flad hånd, dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig og slapper af, så du oplever endnu mere velvære.

Jeg massere typisk uden handsker for at have en bedre kontakt og føling med dig, men ønsker du at jeg bruger handsker skal du blot oplyse det inden start.

Holder altid høj hygiejne med mine hænder.


Du vil først blive masseret bagpå op ad benene, ballerne, området omkring yoni, ryggen, armene, hænder og nakken, derefter vil jeg bede dig om at vende dig om.


Jeg tilbyder dig at få sovemaske på, da det både forstærker massagen, at den ene sans væk, men også fordi erfaringen viser, at nydelsen af massagen er større når man er "gemt" væk, og ikke skal forholde sig til massøren.
du vil derefter også blive masseret på hele forsiden af kroppen: brystet, maven, området omkring dine kønsdele, og benene.
 
Når vi er færdig med med kroppen vil jeg spørge om jeg skal forsætte med yoni massagen . 
Jeg spørger altid om der ønskes yoni massage under massagen, inden jeg går igang,- om du ønsker jeg skal forsætte eller ej.

De fleste kvinder er i tvivl inden massagen, men da det føles som en naturlig ting når alle andre dele af kroppen er masseret, så føles det ikke så skræmmende og ganske naturligt som en afslutning på massagen.

 Det er vigtigt for at få vækket energien, at modtageren trækker vejret dybt under hele massagen, men ved specielt yoni massagen.
Derfor vil jeg også under massagen massere dine chakre, bla ved at  holde på mave og bryst imens jeg masserer yonien, for at få energien til at flyde.
 
Ved yoni massagen skal du fortsat ligge på ryggen, og rykke lidt ned mod fodenden.

Jeg starter med at massere med varm mandelolie omkring skambenet og de muskler som sidder omkring yonien,samtig med at aktivere dine energi centre ( Chakra )

   
Derefter masserer jeg først de ydre og de indre skamlæber, med bløde strøg og klem. Derefter bliver området omkring klitorishalsen og klitorissen masseret med lette  tryk. Det er vigtigt, at du ikke holder dig tilbage og lukker af for energierne ved at holde vejret eller spænde i kroppen.
Ved den indre massage stikker jeg blidt en finger op hvis yonien er klar, og massere skedevæggene og musklerne rundt i urets retning med lette tryk, massere også omkring A og G punktet som ligger øverst under skambenet.
Det kan ske at man kan blive ophidset og det gør intet, da musklerne i yoni vil blive større og mere modtaglige for massagen.
 
Alle kvinder er forskellige uden på yoni, men også inden i yoni, det kan være store eller små skamlæber, om du har født eller ikke født, om du  har en stor eller en lille yoni osv. Derfor kan behandlingenerne og stillingerne være en smule forskellige og vil blive udført efter hvert enkelte persons lyst og behov.

 

Ligeledes vil jeg vurdere udfra måden jeg læser dig, om du f.eks ligger helt stille eller om du er "med", dit åndræt, pulsen, og andre signaler hvor praktisk eller intim massagen er, derfor er det også vigtig at du kan sige nej i tilfældet at jeg har tolket forkert.

 

Nogle ønsker yoni massage, og andre gør ikke

Nogle bliver ophidset af yoni massagen, nogle gør ikke. 
Nogle kommer af yoni massagen, andre gør ikke.

Nogle græder, skriger, stønner, eller råber, andre gør ikke

 

Mange har svært ved at ligge passiv og nyde, og er en svær øvelse for mange, derfor er det heller ikke unaturligt at folk ligger uroligt på briksen, har lyst til at holde fast og mærke en anden, og det er ok med mig.

Overskrides mine grænser vil jeg gøre opmærksom på det på en diskret måde så det ikke bliver pinligt hverken for dig eller mig.

 

Der er intet som er normalt , da alle er forskellige og derfor har forskellige ønsker, behov og grænser.
Derfor er det også vigtigt, at jeg er afklaret med hvor dine grænser er ved samtalen, så du kan modtage og nyde massagen 100 % 
 
Du kan på alle tidspunkter under massagen sige stop, og jeg vil øjeblikkeligt afslutte massagen uden at stille nogle spørgsmål ved din beslutning.
Hvis tiden og dine ønsker er til det, vil jeg heale eller andet  efter aftale med dig og dine ønsker.

 

Hele massagen bliver udført i fuld overensstemmelse med dig - dine ønsker og grænser... Tantra er en meget intim, sensuel, fin og kærlig massage, oplev og nyd den.

Du er altid velkommen til stillespørgsmål inden din massage.