Sort Tantramassge


Sort tantramassage i Køge, eller hjemme hos dig, er til de kvinder som ønsker at være en aktiv del af massagen, det er for den modige, dristige og eventyrlystne kvinde som tør at spørge, og dykke ned i sine egne ønsker. 


Nogle ønsker at opleve en spirituel massage, nogle er hudsulten og trænger til berøring og omsorg, og andre har nogle udfordringer og begrænsninger som de gerne vil arbejde med gennem massagen. 

Sort tantramassage er for dig som ønsker at deltage aktivt.

Hvor du inviteres og får friheden til at bede om hvad du ønsker når som helst under hele massagen, med risikoen for at blive mødt af både et ja eller et nej.

De overordnet ønsker kan evt. aftales i samtalen inden, eller via bookningen.Sort tantramassage.

2-3 timer I klinikken, eller 3 timer hos dig.


Undersøgelser viser at generelt er mænd til hurtige knald, og kvinder til langsom forførelse inden man knalder.
Så seksuelt har mænd og kvinder vidt forskellige behov i forhold til sex og intimitet.


Mange kvinder i forhold "nøjes" med at få det som deres partner giver, og tør ikke at bede om hvad de virkelig ønsker eller har behov for, for ikke at komme til at såre deres partner, eller skabe konflikter. 
Det samme gælder single kvinder, der sjældent når at komme til det sted hvor det føles trygt at snakke om ønsker og behov når man er samme med partner som single.


I en Sort tantramassage, kan du få opfyldt de ønsker og behov du har...hvis du har modet til at mærke efter i dig selv, og spørge efter det som din krop og sjæl tørster efter. 

Når man øver sig i at mærke efter hvad man ønsker og ikke ønsker, er det en læring i at mærke sig selv, sine egne behov og lyst.

Sort tantramassage er en process hvor man fra gang vil mærke mere, turde mere, opleve mere, i takt med at med at man føler sig mere tryg i at bede om det som man ønsker, med risiko for både et ja eller et nej.
 
Den sorte tantramassage kan være enten hos dig eller i klinikken i Køge, jeg bruger normalt 3 timer, hvor inden har vi en god snak omkring hvad det er du ønsker.
For mange kræver det mod at bede om det som man ønsker, og så kan det være nemmere at starte dialogen på skrift inden den booket tid, men vi vil altid afstemme i en samtale på dagen, inden din massage begynder. 


I klinikken vil sort Tantramassage typisk være på en madras, men hos dig sætter du rammerne.

Jeg vil bringe briks/rullemadras, olie, musik og lagner, hvis du ønsker det.

Ved at gøre det hos dig er fordelen at du ikke bagefter skal i tøjet og med transport hjem, men blot kan være som du er og ønsker at være.


Kommer du i klinikken i Køge vil jeg byde dig velkommen og byde dig på en snak omkring hvorfor du har valgt en sort tantramassage, samt hvilken forventniger og ønsker du har til massagen, for at finde ud af hvad jeg bedst kan gøre for lige præcis at du skal få en god oplevelse med hjem.

Det anbefales at skrive lidt stikord og tanker ned som du har gjort dig, og måske endda sendt i forvejen så jeg er forberedt på dine ønsker, hvis der er noget som kræver forberedelse.

Ved vores første fysiske møde har vi altid en samtale, og hvis man føler at der ikke er kemi eller andet som er i vejen, er det altid ok at sige nej tak til at forsætte uden beregning.


Kommer du til klinikken vil rummet vil være klar med god varme, levende lys og stille musik, så det er hyggelige rammer du bliver modtaget i.
Jeg vil efter samtalen bede dig om at klæde dig og lægge dig nøgen op på madrassen på maven med et lagen over dig, imens jeg laver nogle varme klude.

Som udgangspunkt har jeg shorts og t-shirt på når der masseres på briks, er massagen på madras er det som regel kun i shorts og med brug af hele kroppen.
Ønsker du andet kan du både før, og under massagen bede om hvad du ønsker

Min erfaring er at massage på madras er meget tæt, og jeg anbefaler at man prøver på briks første gang til man ved hvad man går ind til, har mødt mig, og fået lavet et kemi check.
 
Jeg starter med at varme din krop op med varme klude, og smøre dig ind i varm mandelolie på hele kroppen.
Derefter masserer jeg dig med blide og nærværende berøringer i ca. 2,5 time.

Jeg lader mine hænder massere dig med flad hånd, dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig og slapper af, så du oplever endnu mere velvære.

Jeg massere typisk uden handsker for at have en bedre kontakt og føling med dig, men ønsker du at jeg bruger handsker skal du blot oplyse det inden start.

Holder altid høj hygiejne med mine hænder.


Du vil først blive masseret bagpå op ad benene, ballerne, området omkring yoni, ryggen, armene, hænder og nakken, derefter vil jeg bede dig om at vende dig om.


Jeg tilbyder dig at få sovemaske på, da det både forstærker massagen, at den ene sans væk, men også fordi erfaringen viser, at nydelsen af massagen er større når man er "gemt" væk, og ikke skal forholde sig til massøren.
du vil derefter også blive masseret på hele forsiden af kroppen: brystet, maven, området omkring dine kønsdele, og benene.
 
Når vi er færdig med med kroppen vil jeg spørge om jeg skal forsætte med yoni massagen . 
Jeg spørger altid om der ønskes yoni massage under massagen, inden jeg går igang,- om du ønsker jeg skal forsætte eller ej.

De fleste kvinder er ikke i tvivl inden massagen, og det føles som en naturlig ting når alle andre dele af kroppen er masseret, så det føles ikke så skræmmende og ganske naturligt som en afslutning på massagen.

Det er vigtigt for at få vækket energien, at modtageren trækker vejret dybt under hele massagen, men ved specielt yoni massagen.
Derfor vil jeg også under massagen massere dine chakre, bla ved at  holde på mave og bryst imens jeg masserer yonien, for at få energien til at flyde.
 
Ved yoni massagen skal du fortsat ligge på ryggen, og jeg vil oftes kravle mellem dine ben så vi sidder tæt sammen.

Jeg starter med at massere med varm mandelolie omkring skambenet og de muskler som sidder omkring yonien,samtig med at aktivere dine energi centre ( Chakra )

   
Derefter masserer jeg først de ydre og de indre skamlæber, med bløde strøg og klem. Derefter bliver området omkring klitorishalsen og klitorissen masseret med lette  tryk. Det er vigtigt, at du ikke holder dig tilbage og lukker af for energierne ved at holde vejret eller spænde i kroppen.
Ved den indre massage stikker jeg blidt en finger op hvis yonien er klar, og massere skedevæggene og musklerne rundt i urets retning med lette tryk, massere også omkring A og G punktet som ligger øverst under skambenet.
Det kan ske at man kan blive ophidset og det gør intet, da musklerne i yoni vil blive større og mere modtaglige for massagen.
 
Alle kvinder er forskellige uden på yoni, men også inden i yoni, det kan være store eller små skamlæber, om du har født eller ikke født, om du  har en stor eller en lille yoni osv. Derfor kan behandlingenerne og stillingerne være en smule forskellige og vil blive udført efter hvert enkelte persons lyst og behov.

 

Ligeledes vil jeg fordre dig til at bede dig om hvad du ønsker løbende under massagen, så det ikke bliver min vurdering men dine ønsker som bliver opfyldt.


Mange har svært ved at ligge passiv og nyde, og er en svær øvelse for mange, derfor er det heller ikke unaturligt at folk ligger uroligt på briksen, har lyst til at holde fast og mærke en anden, og det er ok med mig.

Overskrides mine grænser vil jeg gøre opmærksom på det på en diskret måde så det ikke bliver pinligt hverken for dig eller mig.


Nogle ønsker at ligge i stilhed og kramme, andre ønsker at ligge med deres egne tanker, hvordan du ønsker en afslutning skal være, er op til dine ønsker.

 

Der er intet som er normalt med sort tantramassage, da massagen forløber efter dine ønsker og anvisninger, hvilket giver en oplevelse af dybere intimitet og større seksuel kraft.

Du kan på alle tidspunkter under massagen sige stop, og jeg vil øjeblikkeligt afslutte massagen uden at stille nogle spørgsmål ved din beslutning.
Hvis tiden og dine ønsker er til det, vil jeg heale eller andet  efter aftale med dig og dine ønsker.

 

Hele massagen bliver udført i fuld overensstemmelse med dig - dine ønsker og grænser... Tantra er en meget intim, sensuel, fin og kærlig massage, oplev og nyd den.

Du er altid velkommen til stillespørgsmål inden din massage.